Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: In de aftermath van de verkiezingen, wat nu?

Roerige tijden met meerdere verkiezingen liggen achter ons. Nogal wat partijen beloofden gouden bergen en betere tijden. Vaak is dat retoriek voor de bühne en keert na de verkiezingen de rust weer. De realiteit is daarna meestal nogal ontnuchterend. Na verloop van tijd blijkt dat er van veel beloften niet veel terechtkomt. Dat geldt zowel binnenlands als Europees.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • elzinga

  waar een wil is een weg. capabele politici blijft wel een probleem. iedere paar jaar wordt er een nieuwe blik amateurs open getrokken om vervolgens alles naar de Filistijnen te helpen.

 • j.hagens

  Ben nog steeds benieuwd wat een Tunnel meer kost als een brug, zeker voor de Gerrit Knol Brug, tenslotte is een Tunnel niet Storingsgevoelig, ik denk dat deze ook minder kost aan onderhoud als een brug, er is geen brugbediener nodig, dus allemaal voordelen.
  Het bewijs van een Tunnel is in Friesland aanwezig, waarom wordt hier niet meer aandacht aan besteed, niks geen sensoren die niet werken bij een beetje Sneeuw of IJzel.
  En dat Drachten laat dat wat het is, we moeten ook is tevreden zijn, er zijn belangrijkere dingen dan een bredere en grotere vaarweg naar Drachten.
  Wat denk je van, op de hele route Delfzijl Lemmer een tweede sluis er bij bouwen een sluis kapot en de hele route is onbevaarbaar.
  En u heeft gelijk, wij mogen zeker niet mopperen, wat denk je van die catastrofe bij Hebrum, het is tenslotte naast ons bed, ook maar een Sluis en het hele spul is vol met Slib.
  Geen personeel om een Sluis te Bouwen, in Vreeswijk zijn ze klaar, denk dat deze wel ingenieurs hebben en genoeg gekwalificeerd personeel om een nieuwe Sluis voor onze Duitse Buren te bouwen, tenslotte duurde Vreeswijk maar 2,5 jaar.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.