Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen 18 maar vier ligplaatsen Gorinchem

GORINCHEM [update]

Protesten van omwonenden hebben ertoe geleid dat bij Gorinchem niet de geplande 18, maar slechts vier overnachtingsplaatsen met afloopmogelijkheid worden aangelegd. Ze komen niet in de Woelse Waard, zoals eerder gepland, maar in de vluchthaven van Gorinchem. Aannemerscombinatie Van den Herik-Strukton hield hierover 12 september een informatieavond.

1 / 1
Zo gaat de overnachtingshaven in Gorinchem eruit zien. (Illustratie RWS)

Zo gaat de overnachtingshaven in Gorinchem eruit zien. (Illustratie RWS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • Hein Danser

  Je komt donderdagavond aan, dan zou je niet eens tot maandag kunnen blijven liggen???? Vooral nu de vrachtprijsvoorstellen VER beneden de maat zijn. Word je gedwongen te verkassen, dat is niet milieuvriendelijk, ha ha

 • Ed Hartmann

  En dan wordt er ook niet gesproken over 3 x 24 uur liggen. Over de ongewenstheid van deze nationale opjaag-schimmel zijn bij BLN al opmerkingen gemaakt, ook bij deze locatie, toch is men tevreden over de plannen??

 • J.Teunisse

  Geen nood. de 4 ligplaatsen gaan ook niet door dank zij PAS . vrees ik

 • J van der Velde

  Deel je mening, enkel is niet enkel de RWS manco, de bonden interesseren zich er ook niet voor, die slikken alles maar.
  Merendeel wilt enkel maar continue vaart, zeker de heren in de grootste bond.

 • j.hagens

  Wij zijn maar het uitschot, die stomme Schippers en hun Bemanning moeten varen, belasting betalen en hun mond houden.
  Leuk kijken naar Bootjes die rondvaren en dan naar huis om te vertellen dat je dat zo mooi vindt, tot deze zelfde Schepen ergens aan moeten meren om Bemanning te wisselen of proviand in te slaan of zo maar een dagje vrij willen hebben.
  Waarom protesteren we niet als men huizen wil bouwen, voelt men ook hoe welkom je bent, overal wordt je weggepest en RWS slikt het als zoete koek.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.