Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

OPINIE: ‘Divisie Havenmeester is mede schuldig aan fosfine-incident’

AMSTERDAM 

‘Een burger heeft recht op gerechtigheid en moet ervan uit kunnen gaan dat de inhoud van een officieel onderzoeksrapport de waarheid weergeeft.’ Dat schrijft tankschipper Ton Quist (mts Primera) in zijn reactie op het ‘Amsterdamse Fosfinerapport’. Quist zet vraagtekens bij het rapport van de Onderzoekscommissie Veiligheidsincidenten naar de fosfinevergiftiging begin december 2019 aan boord van het droge ladingschip Fox.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
  • Dirk van der Meulen

    Volg de link in de aanhef.

  • L.W. Feenstra

    Digitaal is er idd ruimte zat om de volledige brief te publiceren. Je moet enkel wat verder naar beneden scrollen. Dus misschien een idee de brief op deze website volledig te publiceren en deze verkorte versie in de krant te drukken en voor de volledige brief te verwijzen naar deze website. Dan pak je als Schuttevaerkrant het beste van twee werelden!

  • H.C. Visser

    Waarom moet “ons” vakblad slechts delen van een reactie wegens beperkte ruimte( zie boven) van een praktijkman en naar mijn oordeel ook ter zake kundige publiceren. Zonder nadere verklaring voel ik mij hierin zeer onbehaaglijk.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.