Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

ASV wil verbod op ‘corona-clausules’

ROTTERDAM

De Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) wil dat er een verbod komt op ‘corona-clausules’ in bevrachtingsovereenkomsten. De ASV schrijft, in een brief die begin deze week aan minister Cora van Nieuwenhuizen is verstuurd, dat contracten worden ontbonden en tarieven worden gehalveerd. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • Peter Janssens

  Net als de opportunist, het voer voor het boefje.

 • elzinga

  Boefjes zijn van alle tijden.

 • j.hagens

  Het enigste wat je nu kan doen op korte termijn, is de reis aannemen, je hebt geen andere keus, en deze Bevrachters op een ZWARTE lijst zetten.
  Neem als alles weer normaal verloopt nooit meer van deze Bevrachters of hun opdrachtgevers aan.
  Ze zullen vanzelf met het werk blijven zitten en hun Judas loon dubbel en dwars bovenop de Vracht terug moeten betalen, en hopelijk Failliet gaan.
  Als het uit de bedrijven komt die de bevrachters onder druk zetten is het nog een grotere schande, deze krijgen tenslotte een compensatie van de Overheid voor ziek personeel, en dat men niet zomaar ander personeel heeft om te lossen begrijpt een ieder, maar kom er dan samen uit.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.