Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rederij Scylla ontvangt weer gasten aan boord

Basel

De Zwitserse rederij Scylla gaat weer beginnen met dinercruises over de Rijn. Net als na de eerste lockdown in Zwitserland in het voorjaar van 2020 is de rederij de eerste die weer gasten aan boord ontvangt.

1 / 1
De Swiss Ruby gaat in de maand maart weer gasten ontvangen (Foto: Scylla)

De Swiss Ruby gaat in de maand maart weer gasten ontvangen (Foto: Scylla)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook