Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vierdaagse cruise Royal Caribbean afgebroken wegens corona

SINGAPORE

De zogeheten vierdaagse ‘Cruise to nowhere’ van Royal Caribbean vanuit Singapore is na drie dagen afgebroken omdat aan boord een coronageval werd geconstateerd. De Singaporese autoriteiten hadden toestemming gegeven voor de cruise, de eerste sinds de cruise-lockdown in maart.

1 / 1
De zogeheten vierdaagse ‘Cruise to nowhere’ van Royal Caribbean vanuit Singapore is na drie dagen afgebroken. (Foto Royal Caribbean)

De zogeheten vierdaagse ‘Cruise to nowhere’ van Royal Caribbean vanuit Singapore is na drie dagen afgebroken. (Foto Royal Caribbean)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook