Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scylla bereidt zich voor op herstart vaarseizoen

BAAR

Het Zwitserse Scylla Tours gaat zich voorbereiden op de herstart van het vaarseizoen. Volgens de cruisevaartoperator ligt de herstart van de cruiseactiviteiten na een pauze van meer dan twee maanden vanwege het uitbreken van de COVID-19 pandemie, weer binnen handbereik.

1 / 1
Een schip van Scylla in betere tijden. (Foto Scylla Tours)

Een schip van Scylla in betere tijden. (Foto Scylla Tours)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook