Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Strontweek gaat vooralsnog door

WORKUM

‘Voorlopig gaan we er vanuit dat op maandag 12 oktober het “En nou oprotten” gewoon door de haven zal schallen…’, melden het Zeilvaart College Workum, de Vereniging Zeilvracht, de Stichting Liereliet Workum, de Visserijvereniging Workum en de Stichting Zeilvaart Warmond. De Strontweek gaat vooralsnog door.

1 / 1
Zoals de organisatoren van de Strontweek het graag zien in oktober, een tjokvolle haven in Workum. (Foto José Schippers, 2019).

Zoals de organisatoren van de Strontweek het graag zien in oktober, een tjokvolle haven in Workum. (Foto José Schippers, 2019).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook