Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronavirus: Passagiers Westerdam naar huis

SEATTLE [UPDATE]

De 1455 passagiers van het cruiseschip Westerdam, onder wie 91 Nederlanders, mogen binnen enkele dagen van boord en huiswaarts keren. Het schip van rederij Holland-Amerika Lijn (HAL) arriveert donderdag 07.00 uur lokale tijd in de haven van Sihanoukville in Cambodja, waar de cruise ook direct eindigt. Quarantaine blijft de Nederlandse opvarenden bespaard en ze hoeven ook niet op het nieuwe coronavirus te worden getest.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook