Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Meer passagiers cruiseschip Japan besmet met coronavirus 

YOKAHAMA [update]

Bij nog eens tien mensen aan boord van het cruiseschip Diamond Princess in Japan is het nieuwe coronavirus vastgesteld, naast de tien waarvan de besmetting al eerder vaststond. Dat meldt het Japanse ministerie van Volksgezondheid volgens omroep NHK. Op het schip zitten geen drie, maar vijf Nederlanders. Het schip ligt voor anker bij Yokohama. Gevreesd wordt dat het aantal verder zal stijgen.

1 / 1
Een ambulance en personeel van de Japanse kustwacht in beschermende pakken staan woensdag 5 februari klaar voor de aankomst van geïnfecteerde passagiers van de Diamond Princess in Yokohama. (Foto EPA/Jiji Press)

Een ambulance en personeel van de Japanse kustwacht in beschermende pakken staan woensdag 5 februari klaar voor de aankomst van geïnfecteerde passagiers van de Diamond Princess in Yokohama. (Foto EPA/Jiji Press)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook