Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Passagiers cruiseschip niet besmet met coronavirus

CIVITAVECCHIA

Twee Chinese passagiers op een cruiseschip in de  Italiaanse haven Civitavecchia, northwest of Rome, blijken niet te zijn besmet met het nieuwe coronavirus.

1 / 1
Mensen kijken naar de Costa Smeralda in de haven van Cvitavecchia. Meer dan 6000 gasten mochten het schip niet verlaten, nadat bij twee Chinese passagiers ziek waren gemeld. Ze bleken echter niet besmet met het coronavirus. (Foto Filippo Monteforte / AFP)

Mensen kijken naar de Costa Smeralda in de haven van Cvitavecchia. Meer dan 6000 gasten mochten het schip niet verlaten, nadat bij twee Chinese passagiers ziek waren gemeld. Ze bleken echter niet besmet met het coronavirus. (Foto Filippo Monteforte / AFP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook