Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tiende Sail Amsterdam gevarieerder dan ooit

AMSTERDAM

Amsterdam staat van 12 t/m 16 augustus 2020 in het teken van de 10de editie van Sail Amsterdam. Tall Ships, varend erfgoed en marineschepen vullen de haven en trekken naar verwachting meer dan twee miljoen kijkers. Tegelijkertijd is er aandacht voor de nieuwste maritieme ontwikkelingen. Zo verbindt Sail vijf dagen lang schepen, bemanningsleden en bezoekers vanuit de hele wereld.

1 / 4
De Christian Radich tijdens de Parade of Sail 2015. (Foto Hans Heynen)

De Christian Radich tijdens de Parade of Sail 2015. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook