Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Passagierslijsten HAL deels online

ROTTERDAM

Stamboomonderzoekers, historici en andere belangstellenden kunnen met ingang van dinsdag de passagierslijsten van reizigers met de Holland-Amerika Lijn (HAL) online naspeuren. Vooralsnog kan dat met een kwart van de passagierslijsten. Het gaat om reizigers in de periode 1900-1920, melden de gemeente Rotterdam en het Stadsarchief. Later komen ook de andere passagierslijsten online beschikbaar via de…

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook