Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

MSC Grandiosa naar Hamburg voor de doop

ROTTERDAM

De MSC Grandiosa, volgens de eigenaar het meest milieuvriendelijke en meest innovatieve cruiseschip ter wereld, arriveerde maandagmorgen 4 november aan de Holland Amerikakade van Cruiseport Rotterdam. Het schip is dan ook het nieuwe vlaggenschip van de Zwitserse rederij MSC Cruises.

1 / 1
De MSC Grandiosa arriveert aan de Holland Amerikakade van Cruiseport Rotterdam. Volgens eigenaar MSC Cruises gaat het om het meest milieuvriendelijk en meest innovatieve cruiseschip ter wereld. (Foto ANP / Robin Utrecht)

De MSC Grandiosa arriveert aan de Holland Amerikakade van Cruiseport Rotterdam. Volgens eigenaar MSC Cruises gaat het om het meest milieuvriendelijk en meest innovatieve cruiseschip ter wereld. (Foto ANP / Robin Utrecht)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook