Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Duurzame’ refit Stad Amsterdam in Den Helder

DEN HELDER

Voorafgaand aan een ongeveer twee jaar durende wereldreis krijgt de clipper Stad Amsterdam in het Nautisch Kwartier op het voormalige Rijkswerfcomplex Willemsoord in Den Helder een grote opknapbeurt. Hoofdaannemer is Damen Shipyards Den Helder. De major refit zal vijf maanden in beslag nemen.

1 / 1
Aankomst in het Natte Dok van het Willemsoordcomplex van de clipper Stad Amsterdam. (Foto PAS Publicaties)   

Aankomst in het Natte Dok van het Willemsoordcomplex van de clipper Stad Amsterdam. (Foto PAS Publicaties)   

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Armoede bestrijding door met een clipper met rijke lui jongeren de wereld rond te varen. Wat een onzin excuus voor een lange vakantie. Zeg gewoon eerlijk dat er een wereld reis voor welgestelden wordt georganiseerd en verzin geen smoes.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook