Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Canal Rondvaart bestrijdt verbanning uit grachten

DEN HAAG

Rondvaartbedrijf Canal Rondvaart mag tot 2023 de Amsterdamse grachten bevaren met rondvaartboten langer dan 20 meter. Daarna is het afgelopen, als het aan vergunningverlener Waternet ligt. Al in 2008 maakte het Amsterdamse gemeentebestuur bekend dat de grachten verboden worden voor lange rondvaartboten. Exploitanten kregen nog een overgangsperiode van 15 jaar. Die loopt dus af in 2023.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook