Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Zeilmeisje’ Laura Dekker doopt expeditieschip

HAMBURG

De bekende solozeilster Laura Dekker gaat 11 oktober in Hamburg het gloednieuwe expeditiecruiseschip Hanseatic Inspiration dopen. Het gaat om het tweede van een serie van drie kleine en uiterst luxe cruiseschepen die zijn gebouwd voor Hapag-Lloyd Cruises en met name geschikt zijn voor arctische wateren.

1 / 1
Laura Dekker. (Foto Hapag-Lloyd Cruises/Stephan Redel)

Laura Dekker. (Foto Hapag-Lloyd Cruises/Stephan Redel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook