Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Anita assisteert Le Dumont d’Urville in Harlingen

HARLINGEN

Terwijl de stad zich koortsachtig voorbereidt op de jaarlijkse Visserijdagen – zie de feesttent rechtsmidden – helpt de sleepboot Anita van Rederij Tuinman de Le Dumont d’Urville bij het aanleggen aan de nieuwe cruisesteiger van Harlingen.

1 / 1
Het cruiseschip Le Dumont d’Urville wordt afgemeerd in Harlingen. (Foto: Gijs van Hesteren)

Het cruiseschip Le Dumont d’Urville wordt afgemeerd in Harlingen. (Foto: Gijs van Hesteren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook