Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

P&O stopt in winterseizoen met cruises Golf

LONDEN

De onder Britse vlag varende cruiseschepen van de onderneming P&O wagen zich komend winterseizoen van oktober tot maart volgend jaar niet meer in de Perzische Golf. Het bedrijf wil klanten en personeel niet in gevaar brengen en ziet in de wateren tussen Iran en het Arabische schiereiland een risico als gevolg van de huidige spanningen in de regio.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook