Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Recordaantal cruiseschepen bij elkaar in Hamburg

HAMBURG

Niet minder dan 12 grote cruiseschepen doen half september tegelijk Hamburg aan voor het evenement Hamburg Cruise Days 2019. Het gaat om het grootste publieksevenement in Europa op het gebied van cruisevaart, dat dit jaar voor de zevende keer plaatsheeft.

1 / 1
De Hamburg Cruise Days worden voor de zevende keer gehouden. (Foto Hamburg Tourismus GmbH/Christian Lietzmann)

De Hamburg Cruise Days worden voor de zevende keer gehouden. (Foto Hamburg Tourismus GmbH/Christian Lietzmann)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook