Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hondius geschikt voor Poolreizen

VLISSINGEN

Het nieuwe expeditieschip Hondius van Oceanwide heeft onlangs haar eerste reis gemaakt vanuit Kroatië naar haar thuishaven Vlissingen. Daar werd ze afgemeerd bij Scheepswerf Reimerswaal in de Sloehaven.

1 / 1
De Hondius voldoet aan de hoogste eisen voor passagiersschepen. (Foto Wim Kosten)

De Hondius voldoet aan de hoogste eisen voor passagiersschepen. (Foto Wim Kosten)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook