Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kenterschootrace houdt oude kennis levend

MARKEN

Vereniging Botterbehoud heeft net haar 50-jarig bestaan gevierd. Ze zijn trots op hun ruim 50 gerestaureerde, originele botters, drie kwakken, 10 Wieringer aken, een bons, pluut en originele, geklonken ijzeren schouwen en aken. Met alle kleine werkscheepjes erbij, ruim 100 varende monumenten.

1 / 2
De VD-153 en AM-1 in gevecht op de Gouwzee. (Foto Hajo Olij)

De VD-153 en AM-1 in gevecht op de Gouwzee. (Foto Hajo Olij)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook