Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlander boekt cruises te laat

ROTTERDAM

Het idee dat alleen senioren cruise-reizen boeken klopt niet. De gemiddelde leeftijd aan boord van de zeegaande cruiseschepen daalt. Maar Nederlanders zijn niet makkelijk te verleiden, zo bleek op een persbijeenkomst van branchevereniging Cruise Lines International Association (CLIA) in Rotterdam. Ze boeken te laat en ‘houden vast aan hun caravan-vakantie’.

1 / 3
Een van de bars aan boord van de AIDAdiva. (Foto Dick den Braber)

Een van de bars aan boord van de AIDAdiva. (Foto Dick den Braber)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook