Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Chartervloot economisch belangrijk voor Harlingen

Harlingen

De Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen (VBZH) opent het vaarseizoen van de zeilcharterschepen jaarlijks met een Vlootdag. Die wordt in grote eendracht georganiseerd in samenwerking met de gemeente en de boekingskantoren Rederij Vooruit, Schipperscoöperatie Historische Zeilvaart Harlingen, Traditional Sailing Charter, Zonnewind Zeilreizen en Holland Sail.

1 / 1
Chartervloot economisch belangrijk voor Harlingen

Chartervloot economisch belangrijk voor Harlingen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook