Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rooie Gerrit verlaat Pieperrace

Volendam

Rooie Gerrit zat 35 jaar in de organisatie van de Pieperrace en al die jaren zeilde hij ook zelf mee. De laatste jaren op het tjalkje Jacobschelp, maar zelfs bij hem, inmiddels rond de 80, wordt het lichaam stram en tijdens de prijsuitreiking kondigde hij zijn afscheid aan. Iedereen was het er volmondig mee eens: ‘Gerrit, je bent geweldig en we zijn je zeer dankbaar, wat je voor de bruine vloot hebt gedaan!’

1 / 3
Rooie Gerrit verlaat Pieperrace

Rooie Gerrit verlaat Pieperrace

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook