Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Gedeelde eerste plaats in Race of the Classics

BEVERWIJK

De Race of the Classics kent dit jaar een gedeelde eerste plaats. Het opleidingsschip Zr. Ms. Urania van het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) met adelborsten aan boord en de zeillogger Iris met een team van de Hogere Hotelschool (NHL Stenden) behaalden evenveel wedstrijdpunten.

1 / 1
Gedeelde eerste plaats in Race of the Classics

Gedeelde eerste plaats in Race of the Classics

Aan de 31ste editie namen ruim 400 studenten deel, verdeeld over 18 grote en kleine klassieke zeilschepen. De wedstrijd waaraan loggers, kotters, barkentijnen, klippers, schoeners en twee- en driemasters meedoen, begon 1 april in Rotterdam. Vandaar zou koers worden gezet naar Ipswich aan de Engelse oostkust, maar het weer was spelbreker.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook