Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Waterbus onderweg naar duurzamer vervoer over water

ROTTERDAM

De eerste van twee Zuid-Hollandse waterbussen is de afgelopen maanden voorzien van een nabehandelingsinstallatie voor uitlaatgassen. Voor het verminderen van de uitstoot gaf Rik Janssen waterbus Witte de With op 7 maart 2019 een eigen keurmerk ‘Koers op Groen’.

1 / 1
Waterbus onderweg naar duurzamer vervoer over water

Waterbus onderweg naar duurzamer vervoer over water

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook