Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Topseizoen voor Cruiseport Rotterdam: meer dan 100

ROTTERDAM

De AIDA Cara opende donderdag 7 maart het cruiseseizoen voor Cruiseport Rotterdam. Het schip arriveerde om 07.30 uur aan de Holland Amerikakade, pal naast de AIDA Mar in hartje Rotterdam. Dit jaar komen er voor het eerst méér dan 100 cruiseschepen aan in Rotterdam. De afgelopen twee seizoenen waren dat er jaarlijks circa 80.

1 / 1
Topseizoen voor Cruiseport Rotterdam: meer dan 100

Topseizoen voor Cruiseport Rotterdam: meer dan 100

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook