Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Chartervaart vreest voor ligplaatsen Terschelling

HARLINGEN

Voorgenomen veranderingen in de haven van West-Terschelling zorgen voor bezorgdheid onder chartervaartondernemers. Dat bleek vorige week bij een regionale ledenbijeenkomst van brancheorganisatie BBZ in Harlingen. Ook de Nieuwe Afsluitdijk, de Wadloopverordening, de certificering van schepen en de maten-opleiding kwamen aan de orde.

1 / 1
Chartervaart vreest voor ligplaatsen Terschelling

Chartervaart vreest voor ligplaatsen Terschelling

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook