Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Londen schikt met Eurotunnel na veerdienstrel

LONDEN

De Britse regering heeft een schikking van 33 miljoen pond (ruim 38 miljoen euro) getroffen met Eurotunnel. Dat bedrijf stapte naar de rechter omdat het gepasseerd zou zijn toen de overheid scheepvaartbedrijven inhuurde. De staat wilde zo garanderen dat ook bij een brexit zonder deal voldoende schepen beschikbaar zouden zijn om cruciale goederen te importeren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook