Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Maximale geluiddemping op mps George Eliot van Scylla

DORDRECHT

Cruiserederij Scylla heeft 22 februari het nieuwe riviercruiseschip George Eliot (110 x 11,44 meter, 140 passagiers) in de vaart genomen. Het schip wordt samen met de in oktober opgeleverde mps William Wordsworth gecharterd door het op de Britse markt gerichte Riviera Travel.

1 / 3
Maximale geluiddemping op  mps George Eliot van Scylla

Maximale geluiddemping op mps George Eliot van Scylla

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook