Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Toch aanvulling charterschepen in nieuwe Wadloopverordening

Leeuwarden

De Leeuwarder Courant plaatste begin januari een verontrustend bericht: ‘Groepen van acht of meer personen die vanaf een schip willen wadlopen, hebben vanaf volgend jaar een vergunning nodig.’ Het artikel gaf aanleiding tot discussies onder zeilcharterschippers, die immers regelmatig op wadplaten droogvallen om hun passagiers een stukje te laten wadlopen.

1 / 1
Toch aanvulling charterschepen in nieuwe Wadloopverordening

Toch aanvulling charterschepen in nieuwe Wadloopverordening

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook