Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Harlingen verwelkomt tallships in 2022 graag nog een keer

HARLINGEN

Als het aan Harlingen ligt doen de deelnemers aan de Tall Ships Races de Friese havenstad in 2022 opnieuw aan. De 2018-editie heeft volgens burgemeester Roel Sluiter in alle opzichten die van vier jaar geleden overtroffen. Het aantal bezoekers was veel groter en de opbrengst hoger.

1 / 1
Harlingen verwelkomt tallships in 2022 graag nog een keer

Harlingen verwelkomt tallships in 2022 graag nog een keer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook