Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Dit jaar al voor bijna half miljoen aan boetes riviercruiserederijen

DEN HAAG

De Inspectie SZW heeft dit jaar al voor 492.000 euro aan boetes opgelegd aan riviercruiserederijen voor overtreding van de Wet arbeid vreemdelingen (Wav). Ook lopen er nog enkele onderzoeken naar mogelijke overtreding van de wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (Wml). De riviercruisevaart blijft dan ook de warme aandacht van de Inspectie houden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Rienk abrahamse

    Net zoals de rest van de binnenvaart niet onder de vlag van Malta mag varen, zou dit ook voor de rijncruiseschepen moeten gelden.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook