Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Beurtveer: ‘Bij windkracht 8 werd het link’

Workum

De deelnemers aan het Beurtveer komen normaal op de motor naar buiten en starten pas officieel bij de keerton op het IJsselmeer. Maar bij de wind op de startdag van vorige week stonden al veel zeilen bij, leuk voor het publiek.

1 / 1
Beurtveer: ‘Bij windkracht 8 werd het link'

Beurtveer: ‘Bij windkracht 8 werd het link'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook