Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Passagiers cruiseschip in feestgedruis Harlingen

HARLINGEN

Nog maar net gedoopt in Reykjavik bracht het cruiseschip Le Lapérouse van de Franse rederij Ponant Cruises begin september een bezoek aan Harlingen. Dat viel samen met de feestelijke Visserijdagen in de Friese havenstad, wat het voor de ruim 180 cruisegasten alleen maar leuker maakte.

1 / 2
Passagiers cruiseschip in feestgedruis Harlingen

Passagiers cruiseschip in feestgedruis Harlingen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook