Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stilte in Monnickendam tijdens Jan Haringrace

MONNICKENDAM

De Jan Haringrace wordt al meer dan 25 jaar vanuit Monnickendam gevaren en terwijl de schepen ver weg op het IJsselmeer hun rondjes zeilen, is er zaterdag markt en zondag de palingrookwedstrijd langs de haven. Veel live muziek op podium of op het dak en natuurlijk bier. Heel Monnickendam viert dan één keer in het jaar feest. Maar deze keer was het bijna stil langs de haven.

1 / 1
OLQ Jan Haringrace

OLQ Jan Haringrace

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook