Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Platform Veiligheid Chartervaart: Branchenorm voor rondhouten

MONNICKENDAM

Het in januari opgerichte Platform Veiligheid Chartervaart deelt dezer dagen de spiksplinternieuwe branchenorm voor rondhouten uit in charterhavens. Platform en norm ontstonden na het dodelijke ongeval door een mastbreuk op de Amicitia in augustus 2016.

1 / 1
Branchenorm voor rondhouten

Branchenorm voor rondhouten

Door Sander Klos
Er zijn al plannen voor volgende branchenormen, onder meer over staand en lopend want en (veiligheids)opleidingen. ‘De normen zijn niet verplichtend, dus we hopen dat ze goed worden ontvangen en onderling worden aanbevolen’, zegt BBZ-directeur Paul van Ommen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook