Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Lemmer Ahoy aankondiging van spannend skûtjesseizoen

Lemmer [update]

Watersportvereniging De Zevenwolden organiseert al tientallen jaren de grootste zeilwedstrijd in het voorseizoen, Lemmer Ahoy. En de wedstrijd is nog steeds springlevend. Dit jaar verschenen maar liefst 60 skûtsjes aan de start. Zowel van de SKS als de IFKS, dat maakt het altijd extra spannend.

1 / 3
Lemmer Ahoy aankondiging van spannend skûtjesseizoen

Lemmer Ahoy aankondiging van spannend skûtjesseizoen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook