Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Wij dachten uitstekend te hebben gezeild’

AMSTERDAM

Aan een wedstrijd neem je deel om te winnen, maar het jaarlijkse IJ-zeilen moet toch vooral worden gezien als een reünie van gelijkgezinden. Zaterdag 2 september verschenen 29 zeilende woonschepen aan de start van de 25ste editie.

1 / 1
'Wij dachten uitstekend te hebben gezeild'

'Wij dachten uitstekend te hebben gezeild'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook