Met butlerservice de Rijn over

Het riviercruiseschip Crystal Bach is donderdag 3 augustus te water gelaten op de MV Werften in Wismar. De Amerikaanse rederij Crystal River Cruises heeft in totaal negen schepen in bestelling bij MV Werften.

Met butlerservice de Rijn over

De Crystal Bach is de eerste in een serie van vier zeer luxe schepen voor de Europese markt. De schepen zijn 135 meter lang en 11,4 meter breed en de 55 balkonsuites bieden plaats aan 106 passagiers. Alle hutten bevinden zich boven de waterlijn en hebben panoramavensters. Ook de andere ruimtes aan boord hebben glaswanden, zodat er vrijwel overal uitzicht op de omgeving is. Passagiers hebben aan boord de beschikking over persoonlijke butlerservice. Crystal Cruises gaat er prat op dat ze het meeste personeel per gast van alle riviercruiseschepen hebben.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer