Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Masten onder de loep

ENKHUIZEN

‘De beer is los’, zo typeerde ir. Hans-Peter Baars van Ventis Scheepstimmerwerk en Brasker Masten in Enkhuizen de plotseling toegenomen vraag naar professionele mastinspecties in de zeilchartervaart. Hij sprak vrijdag 2 december in Enkhuizen tijdens een workshop mastonderhoud. Een initiatief van branchevereniging BBZ, waar ruim 60 belangstellenden op afkwamen.

1 / 1
Masten onder de loep

Masten onder de loep

‘We krijgen veel meer masten ter inspectie en reparatie aangeboden dan voorheen. Vroeger misschien 4 stuks. Deze winter zitten we nu al op 10 masten. En dat is bij andere onderhoudswerven niet anders.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook