Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kamerleden willen debat over keuring zeecharterschepen

DEN HAAG

Kamerleden De Boer (VVD) en Jacobi (PvdA) willen snel met minister Schultz (Infrastructuur en Milieu) in debat over het uitbesteden van keuring en certificering van zeegaande zeilschepen aan het Italiaanse klassebureau RINA vanaf 1 oktober.

1 / 1
Kamerleden willen debat over keuring zeecharterschepen

Kamerleden willen debat over keuring zeecharterschepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook