Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Kamerleden willen debat over keuring zeecharterschepen

DEN HAAG

Kamerleden De Boer (VVD) en Jacobi (PvdA) willen snel met minister Schultz (Infrastructuur en Milieu) in debat over het uitbesteden van keuring en certificering van zeegaande zeilschepen aan het Italiaanse klassebureau RINA vanaf 1 oktober.

1 / 1
Kamerleden willen debat over keuring zeecharterschepen

Kamerleden willen debat over keuring zeecharterschepen

Brancheorganisatie BBZ stuurde de minister daarover al een brandbrief, maar de tijd dringt voor bezorgde eigenaren van traditionele zeeschepen. De Boer en Jacobi willen dat minister Schultz haar antwoord aan de BBZ uiterlijk 30 september deelt met de Tweede Kamer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook