Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Vaders met Harbour Ferry naar FutureLand en Keringhuis

ROTTERDAM

Op Vaderdag openen de vaders de nieuwe Harbour Ferry. Zij varen zondag 19 juni gratis mee met het schip dat Hoek van Holland direct verbindt met FutureLand en het Keringhuis van de Maeslantkering.

1 / 1
Vaders met Harbour Ferry naar FutureLand en Keringhuis

Vaders met Harbour Ferry naar FutureLand en Keringhuis

Tijdens de overtocht varen de passagiers langs de grootste zeeschepen, de modernste containerterminals en het zeehondenstrandje bij de entree van de Maasvlakte.

De Harbour Ferry van de RET vaart in de periode juni – augustus 2016 drie keer per dag het rondje Hoek van Holland Berghaven – Antarcticaweg – FutureLand – Antarcticaweg – Keringhuis – Hoek van Holland Berghaven. Een retourtje kost € 12,50. De Berghaven is op loopafstand van NS station Hoek van Holland. De vaartijden van de Harbour Ferry sluiten aan op de aankomst- en vertrektijden van NS.

FutureLand

Ook in FutureLand staan vaders in het middelpunt van belangstelling. Gedurende de tentoonstelling ‘De haven geeft nieuwe energie’ is deze zomer de zonnewagen Nuna 6 te zien van zevenvoudig wereldkampioen Nuon Solar Team. Vaders kunnen zondag 19 juni samen met hun zoon of dochter een model van zonnewagen Nuna 8 nabouwen. Tijdens deze eenmalige workshop helpt FutureLand voorlichter en toekomstig Nuon Solar Team-member Sharon van Luik bij het in elkaar zetten van de mini-Nuna. Aan het einde van de workshop rijden de nagebouwde Nuna’s op eigen kracht, mits de zon schijnt natuurlijk!
Bezoek voor meer informatie en aanmelden: www.futureland.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook