Traditionele Schepenbeurs in Den Helder

Ze is gepokt en gemazeld in de traditionele zeilchartervaart. Tijdens haar laatste wereldreis ontstond het idee deze sector meer voor het voetlicht te brengen. Jet Sluik, die samen met haar broer Gijs en haar ouders Jan en Jannette met de zeilende haringlogger Tecla de zeven zeeën bevaart, koppelde dit idee aan de plannen die al in Den Helder leefden om als seizoensafsluiting een manifestatie te organiseren gericht op het behoud van traditionele schepen. Dit zou moeten plaatsvinden op Museumhaven Willemsoord.

Traditionele Schepenbeurs in Den Helder

Jet Sluik: ‘Groter publiek zien te bereiken voor chartervaart’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Traditionele Schepenbeurs in Den Helder | Schuttevaer.nl

Traditionele Schepenbeurs in Den Helder

Ze is gepokt en gemazeld in de traditionele zeilchartervaart. Tijdens haar laatste wereldreis ontstond het idee deze sector meer voor het voetlicht te brengen. Jet Sluik, die samen met haar broer Gijs en haar ouders Jan en Jannette met de zeilende haringlogger Tecla de zeven zeeën bevaart, koppelde dit idee aan de plannen die al in Den Helder leefden om als seizoensafsluiting een manifestatie te organiseren gericht op het behoud van traditionele schepen. Dit zou moeten plaatsvinden op Museumhaven Willemsoord.

Traditionele Schepenbeurs in Den Helder

Jet Sluik: ‘Groter publiek zien te bereiken voor chartervaart’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer