Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Anthem of the Seas naar zee

EEMSHAVEN

De Meyerwerft in Papenburg heeft voor de tweede keer in zes maanden een megacruiseschip naar de Eemshaven gebracht: de Anthem of the Seas. Buiten de Groninger haven werd het kompas gesteld en het nautisch instrumentarium van het 348 meter lange zeekasteel beproefd. In de haven werden duikinspecties uitgevoerd.

1 / 1
Anthem of the Seas naar zee

Anthem of the Seas naar zee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook