Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlandse schepen bedwingen storm Kaap

KAAP HOORN

De Nederlandse historische zeilschepen Europa, Oosterschelde en Tecla hebben Kaap Hoorn gerond. De drie tall ships zijn eind oktober vertrokken uit Auckland in Nieuw-Zeeland voor de zwaarste etappe van hun wereldreis. Ze hebben flinke stormen voor hun kiezen gekregen met golven van 10 tot 12 meter hoog.

1 / 1
Nederlandse schepen bedwingen storm Kaap

Nederlandse schepen bedwingen storm Kaap

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook