Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Register Varende Monumenten op de schop

DEVENTER

De Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historisch Bedrijfsvaartuig gaat het Register van Varende Monumenten herijken. Nu krijgen te weinig schepen een status die voordelen biedt, dat moet veranderen.

1 / 1
Register Varende Monumenten op de schop

Register Varende Monumenten op de schop

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • ad

    Ik verbaas mij soms over schepen met een A statu,
    ik denk dat er veel, lang niet allen, geiten wollen sokken in die commissies zitten. Ik weet uit ervaring dat het niet mogelijk is een historisch schip origineel te houden als je er niet op woont. Bewoning is de enige manier om de begroting sluitend te maken. Mijn complimenten dan ook voor mensen die op zo manier een schip
    uit eigen middelen, dus zonder subsidie redelijk origineel weten te houden. Ik vind dan ook dat naar de persoonlijke omstandigeheden moet worden gekeken.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook