Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Cap San Diego naar ‘beautysalon’

HAMBURG

Het museumschip Cap San Diego is 13 maart op eigen kracht van haar ligplaats in het centrum van Hamburg naar de tegenover liggende werf Blohm + Voss gevaren. Er waren zo’n 300 klussen en klusjes aan het schip te doen, waarvoor 1,2 miljoen euro is uitgetrokken.

1 / 1
Cap San Diego

Cap San Diego

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Jan Phaff

    Ik ben in mei 2009, samen met mijn zoon, met de “Cap san Diego” meegevaren van Hamburg naar Cuxhaven en met de touringcar retour. Wat een prachtige belevenis en een geweldige aanrader. Je mag tijdens de vaart overal kijken (en luisteren), kijk eens op http://www.capsandiego.de

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook