Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Klipper Marinus als vakantiewoning

ZIERIKZEE

‘Wanneer de bezettingsgraad van de omliggende accommodaties op 70 tot 80% ligt en ik heb maar 20 van de 50 weken werk, dan doe ik iets niet goed.’ Johan Nieuwenhout krabde zich achter de oren en kwam met een creatieve oplossing. Hij biedt nu slaapaccommodatie aan voor groepen aan boord van zijn klipper Marinus. ‘Ik heb nu al tweemaal zoveel boekingen stilliggend als varend.’

1 / 2
Nieuwenhout

Nieuwenhout

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook